Материи · 11.11.2020
Застудя и ние започнахме да получаваме въпроси как е удачно да обличате децата си с нашите дрехи от мерино и софтшел. Затова сме ви подготвили един удобен наръчник с картинки и описания.
Материи · 07.10.2020
Ние от Shushulka изработваме с много любов меки мерино дрешки и одеяла за Вас и Вашите деца. В тази статия сме се опитали да обобщим как да се грижите за тях и как да ги перете, за да можете да им се радвате дълго време.
Световна седмица на кърменето 2020г. събития
Кърмене · 31.07.2020
Вижте подробната програма по градове за събитията, организирани по повод Световната седмица на кърменето.
Материи · 10.06.2020
Ако търсите памучни пелени за новороденото си бебе, много често ще попаднете на такива с надпис муселинови. А какво е муселин? И по какво се различава от тензуха? Вижте в статията ни :)
Бебеносене · 01.06.2020
Лятото вече е тук и сигурно се чудите какъв е най-подходящия начин за излизане на разходка с вашата малка шушулка. В количката най-малките често се претоплят, а еластичните слингове се връзват на три пласта, което значи още три слоя плат върху вас и детето. Е, ние имаме решение :)
Чували ли сте термина „четвърти триместър“? Първите три триместъра, бебето прекарва в корема на мама – на топло, тихо, спокойно място, където чрез пъпната връв получава храна по всяко време на денонощието. А после с раждането излиза в един много по-струден и ярък свят, за...
В условията на епидемия и карантина, когато женските консултации са отменени, бъдещите майки са подложени на голям стрес и имат притеснения за това как се развива бебето им. Затова ще ви запознаем с един метод, чрез който бременните жени след 28 г.с. могат в домашни условия да следят всеки ден дали бебето им е добре.
Материи · 06.04.2020
Един от първите продукти, с които започнахме преди 10 години бяха бебешките пелени. Това е истинска необходимост за всяко семейство, което очаква или има вече бебе и за нас беше голяма изненада, че много родители не се сещат за какво може да ги използват. Краткия отговор е ... за всичко. А по-дългия, прочетете в статията ни :)
Материи · 17.01.2020
Днес ще ви разкажем за термо бельото от мериносова вълна, което е изключително удобна дреха и си заслужава да вземете за детето си. Ако му предстои ски или зелено училище, ако е спортуващо и активно дете, ако се отвива нощем... Вижте предимствата на мерино дрехите!
Студът вече настъпи и започваме да опаковаме децата подобаващо. Накрая, когато сме готови за излизане, децата често изглеждат като човечета на Мишлен. И така, качваме се в колата, слагаме детето в столчето и ... готово. Ето тук идва препоръката, която много родители не знаят или не зачитат. Вижте коя е тя!

Show more