Последната година беше една от най-интересните, забавни и тежки години за нас като семейство. Да, тежка. Всички, които ни следят във Фейсбук, са виждали огромните усмивки, които раздава Явор, забавните му гримаси и сладката му муцунка.
За втори път в България ще се проведе детския Pop-up festival, който е най-голямото международно събитие за емоционална интелигентност за деца, родители, учители и други специалисти, работещи с децата. Виж повече градовете, организациите и местата, които ще се включат!
Кърмене · 29.07.2019
Виж подробната програма по градове за събитията, организирани по повод Световната седмица на кърменето. Лекции, срещи, прожекции, посещения в АГ отделения, безплатни консултации от доброволците на Национална асоциация "Подкрепа за кърмене".
Бебеносене · 26.06.2019
В последните години все повече марки добавят към продуктите си за бебеносене думата "ергономични". Но дали това наистина е така и как да различим кенгуруто от ергономичната раница. В тази статия освен основните разлики, ще ви покажем и един забавен експеримент, който демонстрира едно от неудобствата при неправилно носене. Приятно четене и приятно бебеносене :)
Количка за новородени през лятото
14.06.2019
Всички родители искаме най-доброто за децата си, но понякога допускаме грешки. Ето едно от нещата, за които трябва да внимаваме, когато децата ни са малки и не могат да ни кажат как се чувстват.
Материи · 10.06.2019
Многократните кърпички са чудесен, практичен и екологичен вариант за употреба от цялото семейство и особено в къща с деца. Използват се в най-различни ситуации и навсякъде за лична хигиента и в дома. Вижте как!
Бебеносене · 30.05.2019
Лятото вече е тук и сигурно се чудите какъв е най-подходящия начин за излизане на разходка с вашата малка шушулка. В количката най-малките често се претоплят, а еластичните слингове се връзват на три пласта, което значи още три слоя плат върху вас и детето. Е, ние имаме решение :)
Бебеносене · 03.05.2019
За много родители връзването на слинг изглежда сложно, даже плашещо и те често се отказват преди даже да са опитали. За това сега ще ви покажем стъпка по стъпка как се връзва слинг. Това е основния и най-разпространен начин на връзване при носене отпред - FWCC. Вижте накрая и няколко полезни съвета за спокойно бебеносене
Материи · 25.03.2019
Отговорът на този въпрос би трябвало да е еднозначен, нали? Едното е по-рехаво, другото е по-плътно... Дали? Прочетете и ще видите защо си зададохме този, на пръв поглед, елементарен въпрос.
Днес нашата малка шушулка става на 6 седмици и най-накрая ще седна да разкажа за раждането на Явор. При трето раждане, опитната вече майка очаква много неща - бебето да се роди по-рано от термина, да разпознае без проблем истинските контракции, да може да седи, докато е с контракции... Явор се роди над 4кг, след термина и с минимални интервенции, а как се случи, прочетете тук :)

Show more