Във втората част от интервюто ни с Поли и Иво по голямата тема за емоционалната интелигентност, обръщаме внимание на практическата страна на въпроса. Ще прочетете конкретни примери, ще видите методиките, ще се запознаете с техники, които да ви помогнат в ежедневната работа за развитие на емоционално интелигентни деца.
Ще ви запознаем с Поли - крехка дама, със слънчева усмивка, майка на трима сина и куче, двигател на една FUNтазия и инициатор на страхотен проект, благодарение на който все повече български родители ще могат да общуват с повече лекота и по-ефективно с децата си. А защо ви срещаме с нея и семейството й? Защото си подаваме ръка като партньор и приятел, за да подпомогнем родителите за едно по-осъзнато и по-информирано родителство, от което да израстнат уверени, спокойни и щастливи деца.
Ако сложите в пералнята 7 чифта чорапи, колко от тях ще излязат без другарче? Ако сте се разхождали с 3 годишното си дете 2 часа в парка, напазарували сте по списък от 17 точки, изкарали сте в кухнята сумарно за деня 94 минути, викали сте с 85 децибела по благоверния да не си хвърля...
Бебеносене · 02.10.2018
Обновихме статията с част 2 от поредицата бебеносещ хумор "Бебеносенето в Бъгария" Представяте ли си какво си мислят хората за вас, когато ви виждат с бебето в слинг? Е, ние си го представихме... :)
Бебеносене · 22.09.2018
С новия си модел NATIGROW, Natibaby за първи път представят регулируема раница, подобна на Tula FTG и LennyUP. Вижте в детайл нейните предимства и характеристики!
Кърмене · 11.09.2018
Струва ви се абсурдно кърмата да вкисва през лятото? На нас също. Но това е само един от митовете за кърменето, които сме чували от баби, майки, съседки, случайно срещнати жени и доброжелателни граждани. Понякога може само да се засмеете като чуете такова нещо, друг път тези приказки са толкова упорити, че започвате да се чудите дали няма истина в тях. Затова днес разглеждаме някои от най-често срещаните митове и накрая ще ви споделим защо кърмата при животните не вкисва дори през лятото :D
Бебеносене · 08.06.2018
Решихме, че е грехота да държим красотите на Girasol само за себе си и изпратихме на консултантите по бебеносене да се насладят и изпробват слинговете. Вижте какво са ни изпратили - Girasol в действие! :)
Бебеносене · 11.05.2018
Много често в бебеносещите групи се срещат обяви за нови слингове и раници, които се продават, защото "на бебето не му харесва да бъде носено в слинг". Всеки път, когато видим такава обява ни се иска да направим нещо, за да помогнем на онези родители, които купуват носилка с любов и ентусиазъм, но скоро се разочароват и се отказват от нея и бебеносенето. Понякога именно ентусиазмът може да е част от проблема. Защо - прочетете в статията.
В Shushulka четем с удоволствие и днес нашата babaToHka ще ви сподели за любимите книжки в стихотворна форма, с които са израстнали децата й. Ако се чудите какво да прочетете на малката си шушулка, запознайте се с нашите предложения. Без да е изчерпателен или обективен, този списък на 5те любими книжки в рими, може да ви даде добри идеи.
Бебеносене · 15.02.2018
Този и други въпроси, в различни вариации и форми, се появяват постоянно във всяка група или форум за бебеносене. Мога ли да нося бебе на 2 месеца в ергономична раница? Ако раницата е с приставка? От кога мога да го нося на гръб? А как да разбера дали раницата е по мярка? В тази статия отговаряме изчерпателно на тези въпроси. Прочетете и носете бебето си правилно и с удоволствие :)

Show more