Количка за новородени през лятото
14.06.2019
Всички родители искаме най-доброто за децата си, но понякога допускаме грешки. Ето едно от нещата, за които трябва да внимаваме, когато децата ни са малки и не могат да ни кажат как се чувстват.
Материи · 10.06.2019
Многократните кърпички са чудесен, практичен и екологичен вариант за употреба от цялото семейство и особено в къща с деца. Използват се в най-различни ситуации и навсякъде за лична хигиента и в дома. Вижте как!
Бебеносене · 30.05.2019
Лятото вече е тук и сигурно се чудите какъв е най-подходящия начин за излизане на разходка с вашата малка шушулка. В количката най-малките често се претоплят, а еластичните слингове се връзват на три пласта, което значи още три слоя плат върху вас и детето. Е, ние имаме решение :)
Бебеносене · 03.05.2019
За много родители връзването на слинг изглежда сложно, даже плашещо и те често се отказват преди даже да са опитали. За това сега ще ви покажем стъпка по стъпка как се връзва слинг. Това е основния и най-разпространен начин на връзване при носене отпред - FWCC. Вижте накрая и няколко полезни съвета за спокойно бебеносене
Материи · 25.03.2019
Отговорът на този въпрос би трябвало да е еднозначен, нали? Едното е по-рехаво, другото е по-плътно... Дали? Прочетете и ще видите защо си зададохме този, на пръв поглед, елементарен въпрос.
Днес нашата малка шушулка става на 6 седмици и най-накрая ще седна да разкажа за раждането на Явор. При трето раждане, опитната вече майка очаква много неща - бебето да се роди по-рано от термина, да разпознае без проблем истинските контракции, да може да седи, докато е с контракции... Явор се роди над 4кг, след термина и с минимални интервенции, а как се случи, прочетете тук :)
Във втората част от интервюто ни с Поли и Иво по голямата тема за емоционалната интелигентност, обръщаме внимание на практическата страна на въпроса. Ще прочетете конкретни примери, ще видите методиките, ще се запознаете с техники, които да ви помогнат в ежедневната работа за развитие на емоционално интелигентни деца.
Ще ви запознаем с Поли - крехка дама, със слънчева усмивка, майка на трима сина и куче, двигател на една FUNтазия и инициатор на страхотен проект, благодарение на който все повече български родители ще могат да общуват с повече лекота и по-ефективно с децата си. А защо ви срещаме с нея и семейството й? Защото си подаваме ръка като партньор и приятел, за да подпомогнем родителите за едно по-осъзнато и по-информирано родителство, от което да израстнат уверени, спокойни и щастливи деца.
Ако сложите в пералнята 7 чифта чорапи, колко от тях ще излязат без другарче? Ако сте се разхождали с 3 годишното си дете 2 часа в парка, напазарували сте по списък от 17 точки, изкарали сте в кухнята сумарно за деня 94 минути, викали сте с 85 децибела по благоверния да не си хвърля...
Бебеносене · 02.10.2018
Обновихме статията с част 2 от поредицата бебеносещ хумор "Бебеносенето в Бъгария" Представяте ли си какво си мислят хората за вас, когато ви виждат с бебето в слинг? Е, ние си го представихме... :)

Show more