Как да изберем слинг за новородено бебе?
Бебеносене · 20.05.2021
Първите седмици и месеци с бебето всичко е ново, непознато и, нека си признаем честно, доста уморително за родителите. Кърмене, приспиване, смяна на пелени, успокояване и къпане на бебето ни завъртат в омагьосан кръг, докато се борим със собствените си притеснения дали се справяме добре и с натрупващата се умора, и с усещането, че ежедневието ни вече се контролира от друг.
Муселинов слинг за новородени и малки бебета
Бебеносене · 17.05.2021
Лятото вече е тук и сигурно се чудите какъв е най-подходящия начин за излизане на разходка с вашата малка шушулка. В количката най-малките често се претоплят, а еластичните слингове се връзват на три пласта, което значи още три слоя плат върху вас и детето. Е, ние имаме решение :)
За вълната с любов - всичко за мериното
Материи · 11.04.2021
В тази статия ще ви разкажем за мериносовата вълна и защо тази материя е толкова подходяща за бебета и малки деца. Мериното (или мериносовата вълна) е специална фина, мека и много приятна за носене материя, подходяща за чувствителната и нежна кожа на нашите бебета и деца. За...
Софтшел – всичко за тази функционална материя и защо е толкова подходяща за бебета и деца
Материи · 01.04.2021
Софтшелите са създадени за планинари в Англия още през 80-те години и днес са незаменима дреха за активни хора и спорт, защото са леки, удобни и могат да се ползват в много широк температурен диапазон, с други дрехи под или над тях.
Кърмене · 23.03.2021
Честито бебе! След раждането, следващото най-важно нещо за Вас и Вашето бебе е кърменето. В тази статия ще отговорим на въпросите - какво да правя и какво да очаквам. А заедно с това ви предоставяме безплатно за изтегляне една много удобна таблица, за да следите по-лесно...
Кърменето през първите дни - в болницата и у дома
Кърмене · 21.03.2021
Бебето се роди, ами сега? Чуйте всичко необходимо, което трябва да знаете за кърменето през първите дни - в болницата и у дома.
Как да обличаме децата на слоеве в студените месеци - наръчник с картинки.
Материи · 12.02.2021
Застудя и ние започнахме да получаваме въпроси как е удачно да обличате децата си с нашите дрехи от мерино и софтшел. Затова сме ви подготвили един удобен наръчник с картинки и описания.
Що е то термо бельо и какво трябва да знаете за него
Материи · 08.02.2021
Днес ще ви разкажем за термо бельото от мериносова вълна, което е изключително удобна дреха и си заслужава да вземете за детето си. Ако му предстои ски или зелено училище, ако е спортуващо и активно дете, ако се отвива нощем... Вижте предимствата на мерино дрехите!
Материи · 07.10.2020
Ние от Shushulka изработваме с много любов меки мерино дрешки и одеяла за Вас и Вашите деца. В тази статия сме се опитали да обобщим как да се грижите за тях и как да ги перете, за да можете да им се радвате дълго време.
Материи · 10.06.2020
Ако търсите памучни пелени за новороденото си бебе, много често ще попаднете на такива с надпис муселинови. А какво е муселин? И по какво се различава от тензуха? Вижте в статията ни :)

Show more