Бебеносене

Бебеносене · 02.10.2018
Обновихме статията с част 2 от поредицата бебеносещ хумор "Бебеносенето в Бъгария" Представяте ли си какво си мислят хората за вас, когато ви виждат с бебето в слинг? Е, ние си го представихме... :)
Бебеносене · 22.09.2018
С новия си модел NATIGROW, Natibaby за първи път представят регулируема раница, подобна на Tula FTG и LennyUP. Вижте в детайл нейните предимства и характеристики!
Бебеносене · 08.06.2018
Решихме, че е грехота да държим красотите на Girasol само за себе си и изпратихме на консултантите по бебеносене да се насладят и изпробват слинговете. Вижте какво са ни изпратили - Girasol в действие! :)
Бебеносене · 11.05.2018
Много често в бебеносещите групи се срещат обяви за нови слингове и раници, които се продават, защото "на бебето не му харесва да бъде носено в слинг". Всеки път, когато видим такава обява ни се иска да направим нещо, за да помогнем на онези родители, които купуват носилка с любов и ентусиазъм, но скоро се разочароват и се отказват от нея и бебеносенето. Понякога именно ентусиазмът може да е част от проблема. Защо - прочетете в статията.
Бебеносене · 15.02.2018
Този и други въпроси, в различни вариации и форми, се появяват постоянно във всяка група или форум за бебеносене. Мога ли да нося бебе на 2 месеца в ергономична раница? Ако раницата е с приставка? От кога мога да го нося на гръб? А как да разбера дали раницата е по мярка? В тази статия отговаряме изчерпателно на тези въпроси. Прочетете и носете бебето си правилно и с удоволствие :)
Бебеносене · 07.12.2017
В последните години все повече марки добавят към продуктите си за бебеносене думата "ергономични". Но дали това наистина е така и как да различим кенгуруто от ергономичната раница. В тази статия освен основните разлики, ще ви покажем и един забавен експеримент, който демонстрира едно от неудобствата при неправилно носене. Приятно четене и приятно бебеносене :)
Бебеносене · 21.11.2017
Понякога новите слингове се усещат малко или повече твърди, в зависимост от материята, плътността и плетката, използвана при тъкането. Тези слингове имат нужда от очупване, за да станат по-меки и по-удобни за връзване и в тази статия ще ви предложим няколко варианта как да го направите. Ние използвахме подръчни средства и налични деца, а ако вие имате други хитринки, може да ги споделите с нас :)
Бебеносене · 13.11.2017
Ако се чудиш от каква възраст може да се носи бебе в ергономична раница, дали е възможно и практично поставянето на платка за новородени или пък търсиш инструкции как правилно да сложиш бебето в раницата, за да го носиш на гръб, тук ще дадем отговор на тези въпроси.
Бебеносене · 28.09.2017
Качествени материи и изработка, висока плътност на плата, ярки и стилни десени, слингове със собствена идентичност и идея зад всяка една шарка. Това са тъканите слингове на Nona Woven Wraps, които от днес представяме в България.
Бебеносене · 09.07.2017
Често получаваме въпроси дали и как може да се носи бебе със слинг през лятото. Вижте нашите полезни съвети и колко се взползвайте от промоцията ни за юли.

Show more