Материи

За вълната с любов - всичко за мериното
Материи · 11.04.2021
В тази статия ще ви разкажем за мериносовата вълна и защо тази материя е толкова подходяща за бебета и малки деца. Мериното (или мериносовата вълна) е специална фина, мека и много приятна за носене материя, подходяща за чувствителната и нежна кожа на нашите бебета и деца. За...
Софтшел – всичко за тази функционална материя и защо е толкова подходяща за бебета и деца
Материи · 01.04.2021
Софтшелите са създадени за планинари в Англия още през 80-те години и днес са незаменима дреха за активни хора и спорт, защото са леки, удобни и могат да се ползват в много широк температурен диапазон, с други дрехи под или над тях.
Как да обличаме децата на слоеве в студените месеци - наръчник с картинки.
Материи · 12.02.2021
Застудя и ние започнахме да получаваме въпроси как е удачно да обличате децата си с нашите дрехи от мерино и софтшел. Затова сме ви подготвили един удобен наръчник с картинки и описания.
Що е то термо бельо и какво трябва да знаете за него
Материи · 08.02.2021
Днес ще ви разкажем за термо бельото от мериносова вълна, което е изключително удобна дреха и си заслужава да вземете за детето си. Ако му предстои ски или зелено училище, ако е спортуващо и активно дете, ако се отвива нощем... Вижте предимствата на мерино дрехите!
Материи · 07.10.2020
Ние от Shushulka изработваме с много любов меки мерино дрешки и одеяла за Вас и Вашите деца. В тази статия сме се опитали да обобщим как да се грижите за тях и как да ги перете, за да можете да им се радвате дълго време.
Материи · 10.06.2020
Ако търсите памучни пелени за новороденото си бебе, много често ще попаднете на такива с надпис муселинови. А какво е муселин? И по какво се различава от тензуха? Вижте в статията ни :)
Материи · 06.04.2020
Един от първите продукти, с които започнахме преди 10 години бяха бебешките пелени. Това е истинска необходимост за всяко семейство, което очаква или има вече бебе и за нас беше голяма изненада, че много родители не се сещат за какво може да ги използват. Краткия отговор е ... за всичко. А по-дългия, прочетете в статията ни :)
Материи · 10.06.2019
Многократните кърпички са чудесен, практичен и екологичен вариант за употреба от цялото семейство и особено в къща с деца. Използват се в най-различни ситуации и навсякъде за лична хигиента и в дома. Вижте как!