За нас


Shushulka е онлайн магазин за бебешки и детски дрешки от органичен памук, мериносова вълна и софтшел. При нас може да намерите също одеялца, спални чувалчета и спално бельо, както и богата гама продукти за бебеносене.

 

Вече 11 години сме се наложили на пазара като производител, гарантиращ високо качество на продуктите, оригинален дизайн и специално отношение към всеки наш клиент.

 

Ние знаем, че чрез нашите дрешки, одеялца и слингове се докосваме до малките бебета и порастващите деца, до родителите и цялото семейство, и затова влагаме много любов при изработката на всеки един продукт и лично отношение при въпросите и поръчката на всеки един клиент.

 

Продуктите ни се произвеждат в България и държим не само на качеството, но и на доброто отношение и справедливото заплащане, опирайки се на принципите на етичната търговия и устойчивото развитие.

 

Вижте повече за историята на Shushulka, за нашия екип, за приятелите и партньорите ни.

 

Как създадохме Shushulka

 

Shushulka е семеен проект – с раждането си синът ни не просто преобърна целия ни свят, но и ни накара да преосмислим поведението си като родители и потребители в полза на по-практичните и екологични решения.

Прочети повече

Нашият екип

 

Ние сме малък и сплотен екип, който с усмивка ще отговори на въпросите ви и с радост ще ви консултира, ако имате нужда от допълнителна информация за нашите продукти, за кърменето или практически съвети за бебеносенето.

Запознай се с нас