Как се роди Shushulka


Shushulka е семеен проект – с раждането си синът ни не просто преобърна целия ни свят, но и ни накара да преосмислим поведението си като родители и потребители в полза на по-практичните и екологични решения.

 

Той много жизнерадостно и целеустремено разби доста от представите ни за това какво е наистина необходимо за едно бебе – купената от нас с много любов количка "престоя" първите няколко месеца, докато бебето и ние щастливо се разхождахме със случайно подарения ни слинг-шал.

За коликите ни помогнаха не скъпите капки, донесени специално от чужбина, а техниката на д-р. Карп за повиване.

Пакетите пелени за еднократна употреба бяха сменени с текстилни, на което според нас се дължи фактът, че до ден-днешен не сме имали проблеми с подсичане и запарване и че на девет месеца детето ни вече използва гърне.

Разбира се, и при нас, както при всяко друго семейство с малко бебе има безсънни нощи, криви дни и безкрайни следобеди с каша по пода. Именно те ни убедиха в предимството на повиването, носенето в слинг-шал и практичността на тензухените пелени. След раждането на дъщеря ни разширихме предлагания асортимент от слингове и продукти от мека мериносова вълна.

 

 

Продължаваме да се развиваме, да измисляме и подобравяме моделите на дрехите, спалните чувалчета и останалите ни продукти. 

Екипът ни се разрастна, преместихме се в светъл уютен офис, където родителите могат не само да видят и пипнат дрешките, но и да получат консултации по бебеносене и кърмене. 

 

Все по-често може да ни видите на изложения и бебеносещи събития.

Все повече партньори и съмишленици намираме в България. 

Все повече каузи успяваме да подкрепяме.

Все повече хора ни се обаждат само, за да ни поздравят за продуктите, да ни попитат какво планираме за напред, да ни подкрепят.

 

 

А в основата на всичко продължава да стои грижата, която шушулката дава на малкото семенце, за да порастне здраво и стабилно.

Започнахме, защото като родители искаме да споделим с вас собственият си опит и да ви предложим продукти, които биха улеснили отглеждането на вашето бебе, които са полезни, практични, екологични, и не на последно място, добри за семейния бюджет.

Предлагаме само продукти, които самите ние ползваме за децата си.

 

Продължаваме да търсим най-добрите и практични решения за бебешки и детски дрехи от органичен памук и мериносова вълна.

Всички наши продукти се произвеждат в България, изработваме ги с внимание към всеки детайл и с много любов!