Нашият екип


Хриси - майката на Shushulka

А също и майка на две големи шушулки и една малка.

Сертифициран консултант по кърмене и бебеносене

Дула, ангажирана с проблемите на родилната грижа

Преводач

Както всяка майка и Хриси носи много дини под една мишница. Но да не си помислите, че е само това?

Тя е и вдъхновен творец на ангели от плъстена вълна, тъкач на красиви изделия, умел кулинар и изобщо човек с усет към красивото и практичното. 

Хриси носи огромна любов и има почти магическо въздействие върху бебетата. Ревливите неспокойни бебоци се успокояват в ръцете й след минути и е желан гост у наскоро родили майки, които имат нужда да си поспят, докато някой гледа бебето :)

 Тони

Ще ви посрещне в офиса, ще си поговори с вас по телефона и ще се погрижи поръчките ви да пристигнат бързо. Освен, че обгрижва с любов всички вас (и нас), тя се грижи за сайта ни, поддържа ФБ страницата и подготвя съдържанието за блога ни. 

Майка на 2 големи деца, тя е политолог по образование, оптимизатор по призвание, специалист по дигитален маркетинг и любител на виното и котките.  Страхил(ка) - бебето на Shushulka

Нашето консултантско бебе, често стряска влизащите в офиса с автентичния си вид и учудва трениращите родители с реалната си тежест.

Дълго време беше известно като "дебелото безименно бебе". После открихме как цялото му излъчване се променя в зависимост от облеклото и го оставихме като джендър бебе.Нашият малък, но сплотен екип ще ви посрещне с усмивка в офиса ни, ще отговори на въпросите ви по телефон, имейл или на живо. Стараем се да сме максимално полезни с информацията, която предоставяме, но ако нещо сме пропуснали - не се колебайте да ни потърсите :)

 

А ако ни срещнете на някоя бебеносеща среща, изложение или по улицата - кажете ни "Здравей"!