Наши приятели и партньори


Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Ако имате нужда от практическа помощ за кърмене можете да се обръщате към акредитираните консултанти на асоциацията, които са преминали необходимото обучение и имат знанията и уменията, необходими за оказване на помощ и подкрепа на кърмещите майки. 

Консултантите работят на доброволни начала, тяхната работа не се заплаща и могат да ви съдействат с разговор по телефона или в интернет, домашно посещение при нужда и насочване към лекар по тяхна преценка. 


Блогът на Хедра

 

Христина Янева, позната още като Хедра, е сертифициран от международен борд консултант по кърмене IBCLC, лектор, обучител и автор.

В блога й можете да намерите изключително полезна информация по най-различни въпроси и проблеми, касаещи кърменето.

А книгата, която издаде, препоръчваме на всички бъдещи майки като подробен наръчник, който ще Ви служи от първите месеци на бременността до последните дни в "млечния път".


Сдружение "Естествено"

Сдружение Естествено - родителство в хармония с природата

 

Сдружение “Естествено” обединява съмишленици, свързани от идеята за промяна на нагласите в обществото, в това число сред лекарските и акушерските среди, към протичането на бременността, раждането и отглеждането на децата.


Асоциация на българските дули

Асоциация на българските дули

Думата "дула" идва от гръцки език и означава "жена, която служи". Тя е специално обучен придружител, който ще бъде непрекъснато до вас по време на раждането и ще се грижи за нуждите ви, ще ви подкрепи в следродилния период и ще ви помогне със съвети относно кърменето. Акушерски кабинет "Зебра"

Акушерски кабинет Зебра

Акушерките на „Зебра“ се отнасят с внимание към потребностите на всяка жена. Те се грижат за здравословното състояние на майката и нейното бебе, за нуждата от емоционална стабилност и подкрепа за семейството от началото на бременността до първите дни след раждането на детето.Biberschatz - бобърските съкровища


Зад тази малко странна дума се крие любим наш бранд и приятел. Biberschatz в превод от немски означава "съкровищата на бобъра". Вдъхновени от периода, в който на малките шушулки им никнат зъбки, те създават красиви и практични гризалки и гердани от хипалергенен силикон, материалът, от който се правят бебешките биберони. 

Кристина Иванова

 

Кристина Иванова е един щастлив човек ;)

Тя е не просто наш приятел и майка на три деца, а също и талантлив илюстратор, както и автор на красивите пера, които красят нашите слингове.