Консултации по бебеносене


 

Консултациите по бебеносене се провеждат в рамките на един час - час и половина на място в нашия офис.

 

Необходимо е предварително записване като изпратите запитване за удобен за вас ден и час и ние ще се свържем за уточняваме на подробностите.

 

Консултациите са безплатни при закупуване на слинг или ергономична раница от нас. В другите случаи цената на консултацията е 25 лв.

 

 

Консултант по бебеносене

Бебеносене консултации

ЗАЩО е добре да се консултирате преди да изберете слинг или преди да се откажете от бебеносенето, ако бебето плаче, когато го поставяте в носилка:

  • Когато дойдете на място, консултантът може да прецени спрямо височината и конструкцията на родителя каква носилка би била най-подходяща и удобна за Вас. 

Например, ако сте крехка дама с тесни рамене, тъканите слингове може би не са най-добрата опция за вас. Различните марки ергономични раници също имат различна големина подплътени презрамки и ако изберете такава с твърде широки и големи презрамки е напълно възможно да предизвикат дискомфорт в областта на врата, което да попречи на спокойното и успешно бебеносене.

  • Често се случва бебето да не иска да стои в слинга, ако той е твърде хлабаво затегнат и то се чувства несигурно. Не винаги е възможно родителите сами да преценят колко могат да затегнат, тъй като се притесняват да не навредят на бебето. Консултантът ще покаже за какво да следите, откъде да подхванете плата за по-добро затягане, какво движение може да приложите, за да ви е удобно.
  • Когато родителите се учат сами на връзванията, те често са нервни и бебето отразява емоциите им като плаче и се дърпа. Идвайки на консултация, вие ще придобиете допълнителна увереност пробвайки връзвания с демонстрационна кукла. 
  • И не на последно място - установихме опитно, че плачливите бебета се успокояват почти по магически начин в ръцете на Хриси :) Освен полезните съвети за кърмене и бебеносене, можете да видите и как да държите бебето си, когато го боли корем, как да избягвате негативните му реакции при поставяне в слинг и други малки хитринки и проверени техники за по-спокоен родителски живот през първите месеци.

 

Разполагаме с всички видове слингове - еластични, тъкани, май тай, с халки и летни тензухени, като се стараем да поддържаме наличност от всякакви размери, плътности и десени. 

Работим със слингове собствено производство, както и с такива на реномираните чужди марки - Girasol, Natibaby, DIVA Milano и NonaWovenWraps. 

При нас ще намерите и ергономични раници на британската марка Rose and Rebellion, Natibaby и DIVA Milano.