Онлайн консултации


Shushulka вече предлага индивидуални консултации за бременни и за семейства с бебета до 3 месеца.

 

Знаем, че да чакаш бебе или да имаш новородено и всичко да е странно и ново е наистина труден момент, в който семействата имат нужда от много подкрепа, а сега тя до голяма степен липсва.

Отменена е женската консултация, безплатните училища в моловете не работят, в болниците за раждане се допускат само родилките без партньор и дула, бабите и дядовците нямат възможност да дойдат за първите седмици, а и много от тях са уязвима група и не е добре да пътуват.

 

За това, ако сте бременна след 28 г.с. или имате бебе под 3 месеца, тези консултации ще са много полезни за Вас и Вашия партньор.

 

 

Това са платени индивидуални консултации за бременни и за семейства с новородени бебета.

 

 

Консултациите за бременни са насочени към жени след 32 г.с. и са изцяло съобразни с темите, които интересуват конкретно вас и партньора ви - подготовка за раждане, етапи на раждането и какво можете да очаквате през всеки един от тях, първи дни с бебето в болницата и у дома. 

 

 

Консултациите за семейства с новородено бебе включват помощ при избор на носилка и бебеносене, реалистични очаквания и митове за първите месеци с бебето. 


 

Консултациите ще бъдат предоставени от Христина Шопова, обучена дула и консултант по бебеносене, дългогодишен доброволен консултант по кърмене към НАПК и майка на 3 деца.

Продължителността на тази консултация е 2 часа и ще се провежда по скайп или zoom. На нея е най-добре да присъстват и майката и бащата, а графикът със свободните часове можете да видите тук: 

Цената на консултацията е 80 лв., които се заплащат предварително по банка. 

 

Моля, не забравяйте: По време на консултациите не се предоставят здравни съвети – ако имате въпроси за свето здраве или здравето на бебето си или се нуждаете от лечение, трябва да се обърнете към Вашия лекар.