Комплект за изписване


Комплект за изписване

 

Съчетали сме в едно мекотата на органичния памук и топлината на мерино вълната в един комплект, който е подходящ за променливото време през пролетта и есента и ще го ползвате с удоволствие дълги месеци.

Имате възможност да изберете по-голям или по-малък комплект.

Комплектът от 3 части включва:

  • Спално чувалче, размер 0-12м.
  • Пелена-одеялце, размер 100х100см
  • Шапка с ушички, размер 0-3м.

А можете към него да добавите и:

  • Боди с дълъг ръкав от фина мерино вълна, размер 0-1м
  • Гащеризон от органичен памук, размер 1-3м.
  • Комплект кърпички за многократна употреба от био памук - 10бр.

 

Взимайки всички тези продукти в комплект, получавате 20% отстъпка от цената! 

 

Пролетен комплект за изписване
120,00 лв.

96,00 лв.

Защо да изберете този комплект


Мериносовата вълна и органичния памук са естествени материи. Те са щадящи към деликатната бебешка кожа и едновременно с това осигуряват достатъчно топлина и проветривост. 

Новородените бебе нямат изградена терморегулация и може лесно да се претоплят или преохладят. 

Родителите често се притесняват дали бебето им няма да настине, и понякога го обличат повече от необходимото. Затова изборът на материя е много важен - тя трябва да е дишаща и да не запарва, за да се чувства бебето ви спокойно. 

Ние от Шушулка знаем колко бързо растaт малчовците и затова комплектът ни е едно наистина практично решение за родителите

Чувалчето е широко, не ограничава движенията и бебетата се чувстват удобно в него дори и след 1 година. А одеялцето е с достатъчно щедър размер, за да гушка малката ви шушулка поне до 3-4 годишна възраст.

Освен че може да се ползват много месеци, те са подходящи и за различните сезони

Изплетени при съчетаването на органичен памук и мериносова вълна, те са леки, не тежат върху бебето, но топлят без да запарват.

Подходящи са от ранна есен до късна пролет. Да, и зимата също! А ако лятото решите да отидете с бебето на планина, можете да сте спокойни, че то ще е подходящо облечено за хладните нощи.Вижте също: