Комплект за изписване за момиченце


Голям комплект за изписване на момиченце от 10 части

 

Нашият голям комплект включва всичко необходимо за гардероба на бебето през първите месеци:

 

  • Боди с къс ръкав, размер 1-3 м.
  • Боди с дълъг ръкав, размер 1-3 м.
  • Гащеризон, размер 1-3м.
  • Розови потурки, размер 1-3м.
  • Спално чувалче, 0-12м.
  • Одеялце
  • Розова шапка
  • Ръкавички
  • Терлички (ботинки)
  • Тензухени пелени 2 бр.

 

Перфектен подарък за изписване, погача, кръщене и не само.

Закупувайки тези продукти заедно, вие спестявате 20% от цената им, ако бяха закупени поотделно. Заслужава си! 

 

Комплект от 10 части за момиченце
149,00 лв.

119,00 лв.


В големия ни комплект за малки бебета ще намерите всичко, което е необходимо за обличането през първите месеци. И не само това!

Спалното чувалче и одеялцето ще осигурят спокоен сън на вашето бебе дълги месеци. Меката дишащата материя не позволява претопляне, и същевременно пази детето ви и му осигурява чиста хипоалергенна среда.

Бодитата са със специален дизайн, който е много удобен и за родителите и за бебетата, тъй като не се налага дрехата да се нахлузва през главата на малкото човече и преобличането става бързо, лесно и с усмивка.

Нашите панталонки са не само симпатични в нежния си розов цвят, а и удобни за носене както с еднократни, така и с многократни пелени. Подходящи са и за бебеносене! 

Аксесоарите, които са включени в комплекта са неизменна част от нужните за бебешкия гардероб - ръкавичките не само ще топлят ръчичките на вашето бебе, което в първите си месеци все още няма изградена терморегулация, но и ще пазят лицето му от издраскване. През първите месеца малките шушулки нямат контрол над движенията си, но пък имат бързо растящи нокътчета и могат до кръв да издраскат лицето си, което да доведе до инфекции. 

Ботинките са един подходящ вариант за топли крачета, особено ако се тревожите, че чорапките могат да са прекалено стегнати и да нарушат кръвообращението.

Шапката е в същия розов цвят като потурките и освен, че придава завършен вид на визията, пази малката главичка от настиване, благодарение на двата си пласта мек био памук.

Тензухените пелени, които сме добавили към комплекта са голямо удобство и истинска необходимост за всяка къща с бебе. Може да ги ползвате за повиване, след баня за попиване на водата, като вложка за многократни пелени или като кърпа при оригване. 

 

Всеки детайл в нашата бебешка колекция от органичен памук е помислен, за да осигури максимален комфорт за бебето и родителите му.

Тъй като био памукът не е третиран с вредни химикали, това не само го прави мек и нежен към деликатната бебешка кожа, която е в постоянен допир с дрешките, но също и много по-издържлив на много пранета.

 

Бебешките дрехи на ShushulkaBaby са произведени от 100% сертифициран био памук, с весели картинки, нанесени чрез дигитален печат с безвредни бои на водна основа.

Перфектен подарък за изписване, погача или кръщене!