Бебепорт-торба от софтшел


Бебешки космонавт-торба за новородени от софтшел, размер 0-3 мес

 

Това чувалче за навън е създадено с мисъл за най-малките шушулки, които имат най-голяма нужда от защита. То ви позволява удобно и безопасно да сложите бебето в столчето за кола или количката, лесно да го съблечете и извадите, без да го събудите.

  • Външен слой - софтшел, вътрешност - мек полар
  • Защита от вятър, дъжд и студ
  • Лесно и удобно за събличане и обличане
  • С маншет от меко мерино, който се подгъва като ръкавичка
  • Със специални отвори за колан
  • Подходящ за столче с 3 и 5 точкови колани
  • Висококачествен YKK цип с предпазно капаче срещу защипване
  • Размер 0-3 мес

Подходящо да се носи заедно с бебешкото термобельо на Шушулка

 

65,00 лв.

  • В наличност
  • Срок на доставка 1-3 дни
Бебепорт-космонавт

 

Нашият космонавт-торба е със специални отвори, покрити с капачета, за да може удобно да поставите бебето в столчето за кола или в количка и да го закопчаете, без да правите компромис с безопасността му. 

 

На ръкавчетата има мек маншет от мериносова вълна, който може да обърнете, за да стане на ръкавичка и да пази ръчичките от студа.

 


А какво е най-голямото му удобство - независимо дали трябва да отидете с бебето на разходка, до педиатъра или просто сте на пазар, не е необходимо да го изваждате и слагате обратно.

Представяте ли си - понасяте увитото в одеяла бебе, после го развивате, за да му закопчаете колана, после пак го завивате и като стигнете, а то кротко е заспало - отново същата процедура.

Защо е под формата на торба, а не с крачета... Виждали ли сте крачетата на новородените? Те са мънинки и да ги напъхате в обемните пухени космонавти е истинско мъчение, да не говорим, че пътуването в кола с подобна дреха е опасно.

 

Сега вече имате една практична торба, която да използвате при всяко излизане!

Може да извадите спящото бебе много лесно, благодарение на удобния цип.

С тази торба не е нужно да го разсъбличате в колата или на други прекалено топло място, защото софтшела е дишаща материя.

Бебето ви няма да се претопли, а това е често срещан проблем при младите  родители, които в желанието си да защитят бебето от студа, го обличат прекомерно и то се обрива, става неспокойно и не успява да се справи с многото дрехи поради неразвитата си още терморегулация.

За да сте спокойни, че бебето ви е леко, но топло облечено - разгледайте предложенията ни от мериносова вълна за най-малките.

Свързани продуктиА защо наблягаме толкова много на безопасността - вижте тази статия