Ергономични раници


 

За нас от Shushulka е удоволствие да ви представим ергономичните раници Rose and Rebellion. 

  

С раниците може да носите дете до 20 кг. Те са с добре подплатени презрамки и уникален колан от 3 части, който осигурява удобство, сигурност и добрa опора на кръста.

Всяка ергономична раница има две лица, едно от които е чисто черно, за да бъде наистина унисекс продукт. Регулируемите презрамки позволяват раницата да се носи от хора с различна височина и тегло, а коланът е предвиден за талия до 125 см. 

 

 

Ергономичените раници на Rose and Rebellion не само изглеждат чудесно и са изработени добре, но са и наистина функционални и удобни. 

 

Те се изработват на ръка в Уелс, така че да отговарят на най-високите стандарти за качество. Производителите им се гордеят със своя краен продукт и за нас също е чест да ги предлагаме на своя сайт.

 

Когато става въпрос за безопасността на децата ни, не трябва да се правят компромиси. За това ергономичените раници на Rose and Rebellion се изработват от най-добрите материали, конци и катарами. Фирмата производител проверява не само готовия продукт, но и провежда множество проверки по време на ушиването и сглобяването на раницата, за да може да гарантира, че всяка ергономична раница, която напуска склада, отговаря на високите им критерии за качество.

 

Ергономичените раници на Rose and Rebellion са механично изпитани в съответствие със изискванията на стандарт EN 13209 

Платът, от който са изработени раницата и презрамките отговаря на стандарт за безопасност на материата и боите OEKO-TEX 100.

  

Съвети за носене на бебе в ергономична раница
Раници за носене на бебе

 

Искате ли да получавате информация за новите ни артикули, за специални отстъпки и намаления?