Ергономични ранициКогато избирате ергономична раница:

 

Когато избирате ергономична раница, добре е да имате предвид следното:

  • Достатъчно голямо ли е бебето да бъде носено в раница. Макар много марки да рекламират продуктите си като подходящи за новородени, консултантите по бебеносене препоръчват да пробвате слагането на бебето в ергономична раница не по-рано от 3.5 - 4 месеца. Вижте защо ТУК 
  • Уверете се, че носилката, която сте избрали е наистина ергономична раница, а не кенгуру. Прочетете как да ги разпознаете
  • Няма "най-добра раница" или универсална носилка, която да е еднакво удобна за всички. Всеки човек е със специфична структура на тялото и това, което е комфортно за едни, може да е неподходящо за други. 
  • Макар раниците да имат сходна структура на изработка, при всяка марка са различни степента на твърдост на колана и неговата ширина, падинга на презрамките, плата от който е направена, начините на регулиране на презрамките или панела. 
  • Раницата се оразмерява не само спрямо бебето, а и по фигурата на родителя. Ако и двамата родители ще бебеносят, имайте предвид, че всеки един ще трябва да регулира по себе си дължината на колана и презрамките. Затова е важно да проверите дали е удобна и за двамата. 
  • Купуването на качествена раница е инвестиция, затова пробвайте преди да закупите. Можете да наемете от библиотека или да пробвате на място Ако наемете раница без да имате възможност за лична среща с консултант - помолете за обратна връзка и не се колебайте да зададете въпросите си.

Пожелаваме ви успешно, спокойно и щастливо бебеносене! 

 

 


Разгледайте и регулируемите носилки на Girasol - една страхотна алтернатива на ергономичната раница, която е подходяща още от раждането


За да сте сигурни в избора си сме подготвили няколко материала, които да ви помогнат да се ориентирате в многообразието на пазара.

Вижте как да различите кенгуруто от ергономичната раница, а също и от каква възраст е подходяща раницата. 

Ако имате въпроси - ние сме насреща за консултация при избора. 

  

Ергономична раница за носене на бебе
Раници за носене на бебе

 

Искате ли да получавате информация за новите ни артикули, за специални отстъпки и намаления?