Ергономични раници Neko


Ергономични раници Неко България

Neko Slings е първата и най-голямата търговска марка в Турция, която произвежда слингове и раници от 2012г. до сега.

А зад нея стои една бебеносеща майка, която преди 10 години за първи път изпитва какво е усещането да носиш бебето си и начина, по който това променя майчинството ѝ. 

След като става консултант по бебеносене, тя създава собствен модел регулируеми раници - Neko Switch, които стават популярни и в Европа. 

Вече и в България, може да закупите раниците на Neko, благодарение на Shushulka! 

 

Вижте повече за марката:


Името на марката "неко" идва от японски и означава "котка". Вдъхновява ги начина, по който котките носят своите малки - с лекота и грижа. Защото да носиш малкото си е инстинкт. 

Държат изключително много на качеството и работят само с GOTS  сертифицирани тъкани и станове. Всеки етап от производството се следи внимателно, а продуктите им се изпращат на консултанти по бебеносене и тестери, които споделят обратна връзка.

 

Раница за бебе Neko

Регулируемият модел Neko Switch

 

Раниците Neko Switch са напълно регулируеми и растат заедно с бебето ви. Те са с мек слингов панел, здрав подкрепящ колан, подплатени извити презрамки и удобна система от катарами. 

Към раницата са включени и смукалки, за да не я перете често, а ако не ползвате качулката може да я махнете изцяло. 

Оразмеряването и регулирането са лесни и инстинктивни, а след като я нагласите, плата обгръща бебето и му осигурява истински комфорт, благодарение на мекотата и дишащите свойства.