Бебешка възглавница


Възглавница от био памук и мерино вълна

 

Обновихме модела на възглавничката, за да е още по-удобен!

  • Калъфка - 100% сертифициран органичен памук
  • С цип, за да можете да я перете, и да допълвате вълна
  • Пълнеж - натурална мериносова вълна, 200гр.
  • Хипоалергенна, с антимикробни свойства
  • Ниска и тънка, комфортна за бебето
  • Размер - 33/44 см.

 

Ако искате да допълните още вашата възглавничка имате възможност да поръчате и само вълна.

 

25,00 лв.

  • Изчерпан

Какво ни споделихте за тази възглавница:

"Тази възглавница буквално ни спаси! Синът ми беше с постоянно мокра глава докато спеше, какви ли възглавници не купих и не пробвах. Тази хем е ниска и подходяща за деца, хем не се изпотява от нея."


Хипоалергичната възглавница  Shushulka за бебета и малки деца е специално създадена, за да осигури максимален комфорт по време на сън.

 

Калъфката е изработена от 100% сертифициран органичен памук, който не е избелван или багрен, а пълнежът е от 100% натурална мериносова вълна. Освен, че е хипоалергична и съдържа серицин и ланолин, които притежават антимикробни качества, мериносовата вълна има едно изключително голямо предимство пред останалите материи - тя не запарва и спомага за поддържането на оптималната телесна температура на детската главичка, което предотвратява изпотяване.

 

Тъй като калъфката е с цип, може да извадите вълната и да изперете само калъфката в пералнята. Това ви дава възможност и да допълвате възглавничката с още вълна, и заедно с порастването на детето да расте и пълнежа.

Размерът на възглавничката е стандартен (33/44 см) и тя може да се използва с всякакви калъфки, а височината й е специално съобразена с препоръката, че бебетата и малките деца трябва да спят на по-ниски възглавници.