Детски книжки


С голямо удоволствие ви представяме поредицата детски книги-игри на нашите приятели от "Туй-онуй". 

В тях ще се запознаете с малката Любка Любопиткова, която постоянно задава въпроси на баба си. А баба й притежава голяма стара книга, която пази отговорите на любопитните въпроси на малката внучка.  

Нашите клиенти харесват и:


Отговорете и вие на постоянно питащите малки защотковци, с помощта на тези истински приказки и забавни игри, които оживяват благодарение на удивително красивите илюстрации на Мая Бочева. 

Можете да пренесете приказния свят от книжките и чрез игрите, създадени по тях.   

"Кой светна Луната?" е първата книжка от поредицата - тя ни запознава с Любка и баба й, разкрива ни света от старата бабина книга и чрез разрешаването на интересни загадки с помощта на добрата вещица Звездна довеждаме приключението до успешен завършек.

 

Допълнение към тази книжка са двете книжки-игри за оцветяване. 

"Кой е най-вълшебният час?" може да ви преведе през трудните часове за заспиване, отговаряйки на важния въпрос кой е този вълшебен час в който, ако си легнем да спим ще сънуваме приказни сънища. 

В "Кой пази овцете?" ще се срещнем отново с добрата вещица Звездна и ще видим как Любка се учи да поема отговорност за щъкащите из двора овце.

 

"Как се казва тази книга?" е втората книжка от поредицата. В нея малката Любка се чуди защо не е постоянно ден и в отговор става герой в приключение заедно с познатата ни вече добра вещица Звездна, в което двете трябва да спасят света от глобалното затопляне. 

 

"Колко е часът? Наръчник за Времето" е страхотен помощник, когато започнете да се запознавате с часовника и понятията за времето. С помощта на много игри и красиви илюстрации децата ще учат и ще се забавляват часове наред.