Слинг за новородено


Наличност от този слинг в момента има в бяло

Еластичен слинг от органичен памук зелен

 

Най-доброто предложение за бебеносене на новородени! 

  • 100% органично памучно трико - зелено
  • Красива картинка с пера, която маркира средата
  • Подходящ за новородени и бебета до 9 кг.

  • Размер 0,5 х 5м.                                        
  • Слинговете на Shushulka са тествани за безопасност и отговарят на стандарт СД CEN/TR 16512:2015

  

Еластичен слинг от органичен памук зелен

68,00 лв.


Дадохме новите ни еластични слингове за тестване на Плами от Слингофея. Какъв по-добър тестер от майка на бебе, през чиито ръце са минали десетки слингове:


Привилегия е за нашето семейство да бебеносим. Не си представям как бихме се справили без слинг вкъщи, тъй като имаме още една малка дама, която също се нуждае от внимание и грижи.

Една от носилките, която е доста популярна тук, е еластичният слинг. За повечето майки тя е лесна за поставяне и бързо се научава. Предимството е в това да вържеш слинга на себе си, след което да сложиш бебето, като така можеш лесно да го вадиш и слагаш.

Материята е органичен памук и това го прави много нежен на допир. Много е лек и изглежда проветрив, като така ще бъде подходящ за носене и в топлите дни.

Слингът е разтеглив по ширина и много леко разтеглив по дължина.

Сравнително лесно успях да установя колко стегнато да вържа слинга преди да сложа бебка вътре. Има слингове с много голяма еластичност и трябват доста опити докато достигнеш желаното връзване, но тук не е така.

Това го прави още по-подходящ за начинаещи мами, които искат да пробват носене в слинг. Моята беба тежи близо 5кг, и колкото и пъти да сме се носили, не ми се е случвало слингът да провисне, което за мен е прекрасно!

Препоръчвам еластичния слинг на Шушулка и на родители, които са напълно начинаещи, и тепърва навлизат в света на бебеносенето със своето новородено бебче.

Еластични слингове за новородени
Със слинг е лесно навсякъде! :)