Еластични слинговеДадохме еластичните ни слингове за тестване на Плами от Слингофея. Какъв по-добър тестер от майка на бебе, през чиито ръце са минали десетки слингове:


Привилегия е за нашето семейство да бебеносим. Не си представям как бихме се справили без слинг вкъщи, тъй като имаме още една малка дама, която също се нуждае от внимание и грижи.

Една от носилките, която е доста популярна тук, е еластичният слинг. За повечето майки тя е лесна за поставяне и бързо се научава. Предимството е в това да вържеш слинга на себе си, след което да сложиш бебето, като така можеш лесно да го вадиш и слагаш.

Материята е органичен памук и това го прави много нежен на допир. Много е лек и изглежда проветрив, като така ще бъде подходящ за носене и в топлите дни.

Слингът е разтеглив по ширина и много леко разтеглив по дължина.

Сравнително лесно успях да установя колко стегнато да вържа слинга преди да сложа бебка вътре. Има слингове с много голяма еластичност и трябват доста опити докато достигнеш желаното връзване, но тук не е така.

Това го прави още по-подходящ за начинаещи мами, които искат да пробват носене в слинг. Моята беба тежи близо 5кг, и колкото и пъти да сме се носили, не ми се е случвало слингът да провисне, което за мен е прекрасно!

Препоръчвам еластичния слинг на Шушулка и на родители, които са напълно начинаещи, и тепърва навлизат в света на бебеносенето със своето новородено бебче.

Еластични слингове за новородени
Със слинг е лесно навсякъде! :)


Еластичен слинг Shushulka от еко памук

 

Слинг-шаловете са най-удобният, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст.

 

Еластичният слинг Shushulka е изработен от плътно, но леко и здраво трико, позволяващо на плата да "диша" без да спарва - материята е 100% органичен памук. Размерът на слинга е универсален, което ви позволява да носите бебето часове наред. Удобен е за използване от хора с всякакъв ръст и тегло.

 

Тъй, като памучното трико е разтегливо, този вид слингове е най-предпочитан от родители на новородени - разтегливостта на плата им дава възможност максимално лесно без притеснения да сложат бебето правилно в слинга, след като са го вързали предварително стегнато по телото си.  

 

За бебета над 9 кг препоръчваме слингове от неразтеглив плат, тъй като при по-продължително носене на тежко дете трикото провисва и се налага често да го пристягате.