Еластични слингове


Еластичния слинг е един от най-удобните начини за носене на новородено. Но подходящ ли е за лятото? Връзването на еластичния слинг шал е на три пласта и в горещите дни, това може да е некомфортно за вас и малкото бебе. За това всяко лято ние предлагаме специален слинг, подходящ за сезона, специално направен за новородени и малки бебета.

Вижте нашите летни слингове от фин муселин!


Притеснявате се дали ще успее да се справите със слагането?

Освен инструкциите, които ще получите заедно със слинга, ние ще ви подкрепим с консултация за слагането му и обратна връзка. Дори да нямате възможност да дойдете лично, това може да се случи и като ни изпратите снимки, а ние ще ви дадем препоръки и съвети, за да носите правилно, ергономично и спокойно бебето си месеци наред.

 

Със закупуването на всеки еластичен слинг получавате и код за отстъпка от 10%, който важи в рамките на 6 месеца, и ви позволява да вземете с намаление и следващата носилка за вашето бебе. 
Кодът важи за всички налични слингове и ергономични раници, които предлагаме.


Еластичен слинг Shushulka от еко памук

 

Слинг-шаловете са най-удобният, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст.

 

Еластичният слинг Shushulka е изработен от плътно, но леко и здраво трико, позволяващо на плата да "диша" без да спарва - материята е 100% органичен памук. Размерът на слинга е универсален, което ви позволява да носите бебето часове наред. Удобен е за използване от хора с всякакъв ръст и тегло.

 

Тъй, като памучното трико е разтегливо, този вид слингове е най-предпочитан от родители на новородени - разтегливостта на плата им дава възможност максимално лесно без притеснения да сложат бебето правилно в слинга, след като са го вързали предварително стегнато по телото си.  

 

За бебета над 9 кг препоръчваме слингове от неразтеглив плат, тъй като при по-продължително носене на тежко дете трикото провисва и се налага често да го пристягате.