Еластични слингове


Слинг новородено
Еластичен слинг Shushulka от еко памук

 

Слинг-шаловете са най-удобният, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст.

 

Слинг-шалът Shushulka е изработен от плътно, но леко и здраво трико, позволяващо на плата да "диша" без да спарва - материята е  100% органичен памук. Размерът на слинга е универсален, което ви позволява да носите бебето часове наред. Универсалният размер го прави удобен за използване от хора с всякакъв ръст и тегло.

 

Тъй, като памучното трико е разтегливо, този вид слинг-шалове е най-предпочитан от родители на новородени - разтегливостта на плата им дава възможност максимално лесно без притеснения да сложат бебето правилно в слинга, след като са го вързали предварително стегнато по телото си.  Апликираният панел е не само акцент, но и придава допълнителна опора при по-дълго носене на бебето - това ви позволява да ползвате слинг-шала Shushulka по-дълго от другите трикотажни слиногве и го прави изключително удобен за носене на бебета с тегло до 9 кг.

 

За бебета над 9 кг препоръчваме слингове от неразтеглив плат, тъй като при по-продължително носене на тежко дете трикото провисва и се налага често да го пристягате.