Еластични слинговеПритеснявате се дали ще успее да се справите със слагането?

Освен инструкциите, които ще получите заедно със слинга, ние ще ви подкрепим с консултация за слагането му и обратна връзка. Дори да нямате възможност да дойдете лично, това може да се случи и като ни изпратите снимки, а ние ще ви дадем препоръки и съвети, за да носите правилно, ергономично и спокойно бебето си месеци наред.

 

Със закупуването на всеки еластичен слинг получавате и код за отстъпка от 10%, който важи в рамките на 6 месеца, и ви позволява да вземете с намаление и следващата носилка за вашето бебе. 
Кодът важи за всички налични слингове и ергономични раници, които предлагаме.


Еластичен слинг Shushulka от еко памук

 

Слинг-шаловете са най-удобният, сигурен и щадящ начин за носене на бебето от раждането до 3 годишна възраст.

 

Еластичният слинг Shushulka е изработен от плътно, но леко и здраво трико, позволяващо на плата да "диша" без да спарва - материята е 100% органичен памук. Размерът на слинга е универсален, което ви позволява да носите бебето часове наред. Удобен е за използване от хора с всякакъв ръст и тегло.

 

Тъй, като памучното трико е разтегливо, този вид слингове е най-предпочитан от родители на новородени - разтегливостта на плата им дава възможност максимално лесно без притеснения да сложат бебето правилно в слинга, след като са го вързали предварително стегнато по телото си.  

 

За бебета над 9 кг препоръчваме слингове от неразтеглив плат, тъй като при по-продължително носене на тежко дете трикото провисва и се налага често да го пристягате.