Летни слингове от муселин


Видяхте ли специалните ни предложения за малки шушулки? Възползвайте се от уникалните ни намаления до 20.07!

Как се връзва слинг


 

Когато закупите слинг от Shushulka, можете да разчитате на нашата подкрепа, съвети и обратна връзка за слагането на бебето в слинга.

Може да дойдете на място в офиса ни, за да покажем на живо връзванията или да ни пишете и изпратите снимки как сте го поставили.Новото в нашата лятна серия слингове


  • Тензухена кърпа към всеки слинг

Тензухът е силно попивна материя и това го прави изключително подходящ за летните горещини. За какво може да я използвате? За всичко! Кърпата може да носите като пласт между вас и бебето, за да попива излишната влага.

Може да я сложите като шал на врата си и така ако бебето заспи върху вас няма да е опряно директно в кожата ви, което през лятото може да е наистина некомфортно и залепващо.

Може да я сложите върху вашата или неговата глава за предпазване от слънцето. Може да я използвате като кърпа за оригване. Или като завивка за следобеден сън.. Наистина за всичко :) 

А после я изпирате, и тя изсъхва за минути, готова за ново ползване. 

  • Различен цвят на шевовете:

Сигурно ще забележите, че от горната и от долната страна на слинга, платът е зашит с различен цвят конец. Не, не е грешка при ушиването, а съвсем практично решение.

Знаете, че при връзването със слинг, един от най-важните елементи е доброто пристягане на плата, за да поддържа ергономична позиция и за да се чувства бебето сигурно. Но когато платът е в един и същи цвят (и с един и същи шев) човек може да се обърка от коя страна точно обира излишно плат, това да доведе до забавяне и съответно, до изнерване на бебето. 

За да имате по-голямо удобство и да е по-лесно и по-бързо обирането, сме направили шевовете в различни цветове. Така с един поглед може да прецените откъде да започнете или къде е нужно да се опъне повече. 

 

Перфектния избор за лятото!

 

Летните слингове на Shushulka са изработени от фин памучен муселин.

 Изключително подходящи за летните горещини, те са предназначени за новородени и малки бебета до 9 кг.

 

  Макар първоначално да изглежда сложно, връзването на слинг-шал от памук е много лесно. Повечето хора успяват да научат как се прави основното връзване за предно носене за по-малко от 5 минути. 

 В нашия блог ще намерите описани стъпка по стъпка инструкция със снимки как да поставяте бебето в слинг-шал.Вижте също: