Слингове от муселин за новородени и бебета до 12кг.


 

  • Слингът от муселин е изключително лек и лесен за връзване
  • Перфектен е за начинаещи родители: с маркирана среда, два различни цвята на шевовете, за да се ориентирате коя релса затягате.
  • За разлика от еластичните слингове не се отпуска след като бебето понатежи и не е нужно да пристягате често плата.
  • Съхне бързо, което е важно при малките бебета, които често връщат кърма. 
  • Идеален за топлите месеци, подходящ за цялата година. Когато бебето е в слинг, то е сгушено в майката и нейното тяло го топли. Ако през студените месеци облечете бебето с дълги панталони и дълго ръкавче, то няма нужда да се притеснявате колко дебел е слинга.
  • Вижте повече за муселиновите слингове в тази статия

Как се връзва слинг


 

Когато закупите слинг от Shushulka, можете да разчитате на нашата подкрепа, съвети и обратна връзка за слагането на бебето в слинга.

Може да дойдете на място в офиса ни, за да покажем на живо връзванията или да ни пишете и изпратите снимки как сте го поставили.Новото в нашата серия слингове


  • Двойно тъкан муселин:

Муселиновите ни слингове са изработени от двойно тъкана, много мека и нежна материя. 

  • Различен цвят на шевовете:

Сигурно ще забележите, че от горната и от долната страна на слинга, платът е зашит с различен цвят конец. Не, не е грешка при ушиването, а съвсем практично решение.

Знаете, че при връзването със слинг, един от най-важните елементи е доброто пристягане на плата, за да поддържа ергономична позиция и за да се чувства бебето сигурно. Но когато платът е в един и същи цвят (и с един и същи шев) човек може да се обърка от коя страна точно обира излишно плат, това да доведе до забавяне и съответно, до изнерване на бебето. 

За да имате по-голямо удобство и да е по-лесно и по-бързо обирането, сме направили шевовете в различни цветове. Така с един поглед може да прецените откъде да започнете или къде е нужно да се опъне повече. 

 

Перфектния избор за новородено!

 

Слингове на Shushulka са изработени от фин памучен муселин.

  

  Макар първоначално да изглежда сложно, връзването на слинг-шал от памук е много лесно. Повечето хора успяват да научат как се прави основното връзване за предно носене за по-малко от 5 минути. 

 В нашия блог ще намерите описани стъпка по стъпка инструкция със снимки как да поставяте бебето в слинг-шал.Вижте също: