Летни слингове от муселин


Как се връзва слинг


 

Когато закупите слинг от Shushulka, можете да разчитате на нашата подкрепа, съвети и обратна връзка за слагането на бебето в слинга.

Може да дойдете на място в офиса ни, за да покажем на живо връзванията или да ни пишете и изпратите снимки как сте го поставили.Новото в нашата лятна серия слингове


  • Тензухена кърпа към всеки слинг

Тензухът е силно попивна материя и това го прави изключително подходящ за летните горещини. За какво може да я използвате? За всичко! Кърпата може да носите като пласт между вас и бебето, за да попива излишната влага.

Може да я сложите като шал на врата си и така ако бебето заспи върху вас няма да е опряно директно в кожата ви, което през лятото може да е наистина некомфортно и залепващо.

Може да я сложите върху вашата или неговата глава за предпазване от слънцето. Може да я използвате като кърпа за оригване. Или като завивка за следобеден сън.. Наистина за всичко :) 

А после я изпирате, и тя изсъхва за минути, готова за ново ползване. 

  • Различен цвят на шевовете:

Сигурно ще забележите, че от горната и от долната страна на слинга, платът е зашит с различен цвят конец. Не, не е грешка при ушиването, а съвсем практично решение.

Знаете, че при връзването със слинг, един от най-важните елементи е доброто пристягане на плата, за да поддържа ергономична позиция и за да се чувства бебето сигурно. Но когато платът е в един и същи цвят (и с един и същи шев) човек може да се обърка от коя страна точно обира излишно плат, това да доведе до забавяне и съответно, до изнерване на бебето. 

За да имате по-голямо удобство и да е по-лесно и по-бързо обирането, сме направили шевовете в различни цветове. Така с един поглед може да прецените откъде да започнете или къде е нужно да се опъне повече. 

 

Перфектния избор за лятото!

 

Летните слингове на Shushulka са изработени от фин памучен муселин.

 Изключително подходящи за летните горещини, те са предназначени за новородени и малки бебета до 9 кг.

 

  Макар първоначално да изглежда сложно, връзването на слинг-шал от памук е много лесно. Повечето хора успяват да научат как се прави основното връзване за предно носене за по-малко от 5 минути. 

 В нашия блог ще намерите описани стъпка по стъпка инструкция със снимки как да поставяте бебето в слинг-шал.Вижте също: