Май тай и рап тай слингове  Girasol


Май тай слинг Girasol

Носилките MySol на Girasol са страхотна алтернатива за родителите, на които връзването на тъкан слинг се струва сложно. 

Те са регулируеми и в тях може да носите бебето си още от първия месец - сигурно, удобно и ергономично. 

 

MySol се състои от два слоя висококачествен ръчно тъкан плат и обгръща бебето като втора кожа, осигурявайки оптимална поддръжка 

Много мек и лесен за използване - позволява носене отпред, на хълбок и на гръб. 

 

MySol не е стандартен май тай слинг. Страхотния дизайн на Girasol е измислен така, че лесно може да регулирате частта, която обхваща гърба на бебето, в зависимост от разкрача му. Коланът и презрамките също са подплатени, което е още един плюс пред обикновените май тай слингове.

 

Girasol са взели най-доброто от ергономичните раници и слинговете, за да направят тази регулируема, удобна и ергономична носилка, която може да ви служи дълги месеци. 


Kак се слага MySol Girasol


Носене отпред

Носене на гръбТози тип слингове имат различни вариации в името - мех дай, мех тай, мей тай, но зад всичко това стои голямото удобство на тази лесна за поставяне  хибридна носилка от азиатски тип.

Често ни питат каква е разликата между май тай и рап тай слинговете. Отговорът е прост - в начина, по който стои на раменете.

Май тай носилките са с подплатени презрамки, подобни на тези на ергономичните раници, но по правило са не толкова широки и са удобни и за хора с по-тесни рамене. При подобна структура на тялото, прекалено широките презрамки на раниците могат да доведат до неправилно нагласяне върху родителя (обикновено се качват твърде високо) и оттам до болки във врата и гърба.

Рап тай носилките получават името си от английската дума wrap и начинът, по който се връзват е чрез две дълги парчета плат, които могат да се съберат, да се носят разперени по рамото, събрани или прегънати.

Вижте долу на снимките как изглеждат презрамките на моделът Tulum. 

MySol Girasol
MySol Girasol
MeiTai Carrier
Wrap MySol Girasol
Wrap MySol Girasol
WrapTai

Не може да се каже коя от двете е по-удобна. Както и при раниците всичко е въпрос на структура на тялото и удобство за носещия. И в двата типа носилки бебето може да се носи в три позиции - отпред, на гръб и на хълбок.

Ако не сте сигурни коя от двете да изберете - пробвайте! 

Може да дойдете при нас в офиса или да наемете носилките от някоя от библиотеките, с които си партнираме.

Библиотеки за слингове, в които може да наемете продуктите на Girasol:

 

Вълшебен възел - FairyKnot

Нов ден - NewDay's little babywearing library

Слингомания - Slingomania

Слинготека - Slingoteka