Летни слингове от тензух


Подходящи за новородени и бебета до 9 кг


Новото в нашата лятна серия тензухени слингове


  • Различен цвят на шевовете:

Сигурно ще забележите, че от горната и от долната страна на слинга, платът е зашит с различен цвят конец. Не, не е грешка при ушиването, а съвсем практично решение.

Знаете, че при връзването със слинг, един от най-важните елементи е доброто пристягане на плата, за да поддържа ергономична позиция и за да се чувства бебето сигурно. Но когато платът е в един и същи цвят (и с един и същи шев) човек може да се обърка от коя страна точно обира излишно плат, това да доведе до забавяне и съответно, до изнерване на бебето. 

За да имате по-голямо удобство и да е по-лесно и по-бързо затягането, сме направили шевовете в различни цветове. Така с един поглед може да прецените откъде да започнете или къде е нужно да се опъне повече. 

 

Перфектния избор за лятото!

 

Тензухените слингове на Shushulka са изработени от 100% памук, с цветен панел в топли цветове. 

 Изключително подходящи за летните горещини, те са предназначени за малки бебета до 9 кг.

Размерът на тензухения слинг е универсален и той може да бъде връзван по много различни начини, позволявайки да носите бебето комфортно и през лятото.

Цветният панел е не само красив акцент, но дава и допълнителна опора.

  Макар първоначално да изглежда сложно, връзването на слинг-шал от памук е много лесно. Повечето хора успяват да научат как се прави основното връзване за предно носене за по-малко от 5 минути. 

 В нашия блог ще намерите описани стъпка по стъпка инструкция със снимки как да поставяте бебето в слинг-шал.