Органичните дрехи на Shushulka – качество и грижа за кожата на вашето бебе на добра цена

Бебешките дрехи от органичен памук са не само добра инвестиция в здравето на децата и планетата, но могат да спестят пари от семейния бюджет.

Когато нещата опрат до бебешки дрехи е хубаво да не правим икономии, защото в този случай евтиното наистина излиза по-скъпо. В тази статия не сме си поставили за цел да апелираме към вашата любов към децата ви и желанието да им осигурите най-доброто, за да ви насърчим да им купувате дрехи от органичен памук, а да ви покажем как реално дрешките, които предлагаме, ви пестят пари.

 

Дрехите от колекцията на Shushulka са ушити наистина добре от качествен, плътен органичен памук със специални копчета тик-так без никел и висококачествени ципове на марката YKK. За щампите сме използвали сертифицирани бои на водна основа.

Тъй като органичният памук не е третиран с никакви химикали или вредни багрила, произведеният от него плат е много по-здрав.

 

Заложи сме на практичността на дрехите – копчетата са разположени удобно, не падат и се щракват лесно, а бодито тип “кимоно” ще се превърне в любимата ви дреха за обличане, тъй като не минава през главата. Освен това, кройката на боди кимоната е такава, че ако на етикета пише 3-6 месеца, можете наистина да ги ползвате за целия този период, и то дори с по-обемисти пелени за еднократна или многократна употреба.

Вместо да купувате нови дрехи всеки месец, можете да използвате едни и същи, а това пести пари.

Освен това, бебешките дрехи от органичната ни колекция могат да се ползват през всички сезони – под други дрешки или самостоятелно.

 

Какво означава всичко това на практика? Вместо да ви се наложи да хвърлите дрехата след няколко пранета или всеки път внимателно да я подминавате, когато избирате с какво да облечете детето си, ще можете да я ползвате отново и отново, а когато след няколко месеца умалее, да я дадете на друго бебе или да я запазите за бъдещите си деца.

 

В цифри излиза, че за вас е по-евтино да купите едно качествено органично боди, което ще ползвате няколко месеца, за 15 лева, отколкото всеки месец да купувате ново боди на цена от 5 до 10 лева. (в зависимост от това откъде пазарувате). Ако поръчате накуп няколко дрешки, можете да спестите и от цената за доставка.

 

За околната среда ползата от вашата покупка също е голяма – вие стимулирате производството на органична продукция, което означава, че почвата и водите няма да се замърсяват от пестициди, а хората от Африка, където се произвежда органичния памук, ще се радват на по-добри условия на живот и труд.

Нарастващото търсене пък стимулира предлагането, така че мащабът на тези ползи ще става все по-голям и, надяваме се, органичното производство на памук (и не само) ще дойде и по нашите земи :)


Write a comment

Comments: 0