Плащане и доставка


 

След като направите поръчката, ще получите потвърждение за приемането й от нас по e-mail. Приемането на поръчката ви от нас се смята за обвързващ договор.

 

Плащането става чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при доставка, като разходите за куриерските услуги са за сметка на клиента. От 16.05. използваме мрежата от офиси на куриерска фирма Спиди. 

 

Цени за доставка до офис на Спиди:

  • До офис във всяко населено място в България - 4 лв.
  • За поръчки на стойност над 100 лв доставката е безплатна за територията на България.

Поръчка направена до 15:00ч. обикновено се изпраща до края на работния ден и пристига на следващия ден в съответния офис на Спиди. Ако искате поръчката да бъде доставена до адреса Ви, моля свържете се с нас за уточняване. 

 

Екипът на www.shushulka.com Ви моли да се свържете с нас чрез формата за връзка на сайта или на посочените за контакт телефони, в случай че поръчаните от вас продукти не Ви бъдат доставени в рамките на 5 работни дни.

 

Всички пратки на www.shushulka.com са застраховани, така че при загуба на пратката или просрочване на сроковете за доставка по независещи от нас обстоятелства, поръчката Ви ще бъде подменена или ако желаете, ще бъде отказана.

 

За доставки извън територията на България, моля предварително да се свържете с нас чрез формата за връзка на сайта или на посочените за контакт телефони, за да ви дадем точна информация за стойността на куриерската услуга.

 

При доставка, моля, проверявайте пратките за транспортни дефекти. Ако пратката е с повредена опаковка и/или с не пълно съдържание, не я приемайте - тя ще бъде върната обратно при нас, подменена и изпратена отново, като допълнителните транспортни разходи ще бъдат за наша сметка.

В случай, че приемете от куриера стока във видимо повреден вид, ние не бихме могли да я подменим, тъй като няма да бъде възможно да установим виновния за щетата.

Собствеността върху стоката, както и отговорността за нея преминава към Вас в момента, в който я платите и получите.