· 

Ревю и отзиви за слинговете на Girasol

Вижте какво споделиха консултантите по бебеносене за ръчнотъканите слингове на Girasol.

 

"Естествени материи и вълшебни цветове, вплетени в магията на ръчно тъканите слингове. Наистина тук можем да си говорим за любов от пръв поглед."

Христина Лисник, Слинготека


 

Само, който не се е докоснал до слинговете на немския бранд Girasol, не се е влюбил в тях!

 

Меки, нежни, красиви, лесни за боравене… ръчно тъкани!


 

Снимки: slingoteka.com 

 

Гостуващият ни слинг Sol y Mar е размер 6, изработен от 100% памук, сплитка кепър, с плътност 215,84 гр/м2. Изключително мек и приятен за боравене с него. Подходящ е както за новородени, така и за подрастващи деца.

 

Размер 6 е базисен размер и  е изключително подходящ за основни връзвания тип Front Wrap Cross Carry /FWCC/, Front Cross Carry /FCC/, Double Hommock.

 

Комбинацията от цветове и поетапното им преливане от синьо в жълто правят от този слинг изключително удобна носилка за учебна цел.

По време на цялото му гостуване в Слинготека имах възможността да тествам много и различни връзвания с този красив слинг, като всеки път се убеждавах колко лесен е за употреба.

 

Страхотен за лятото слинг, поради не толкова високата си плътност, а в същото време изключително поддържащ.


Снимки: slingoteka.com 

 

Boy оr Girl e 100% памук, диамантена сплитка, с плътност 277 гр/м2. Подходящ е както за новородени бебета, така и за подрастващи деца.

 

Меката материя и средна плътност го правят изключително подходящ за новородени и за начинаещи родители, които тепърва навлизат в света на бебеносенето. А цветовата комбинация и редуването на цветовете на райета улесняват младите родители, които се учат да връзват с него.

 

Размер 4 е подходящ, както за носене отпред, така и на гръб или на хълбок.

Изключително подходящи за този размер са връзвания като Kangaroo Carry, Rucksack carry, Traditional Sling Carry with Slip Knot и др.

 

Преди да го пусна под наем, го тествах в продължение на седмица, като използвах различни възли и смея да твърдя, че е един уникален слинг.

 

Определено мисля,че слинговете на Girasol са едно истинско бижу и, който се докосне до тях, ще остане очарован.

 

Христина Лисник е майка на 2 дъщери, консултант по бебеносене и собственик на Слинготека, откъдето можете да наемете прекрасния Boy or Girl Girasol, който Хрис представи по-горе.

Мнение за слингът Alegria fusion de oro 

 

"Приятни свежи цветове, подходящи и за лято, и за есен."

Юлия Георгиева, тъкачница "Самовили"


Слингът е много приятен. Може би има нужда от малко очупване, за да стане още по-мек. Има много добър грип и платът не мърда след обиране, което е малко трудно за момента предвид нуждата от очупване. Супер се държи с новородено/малко бебе около 4,500 кг тежащо. 

Слинг мнения
Слинг отзиви

слинг за бебе
Кой е казал, че слингът е само за носене :D

Юлия Георгиева е член на Управителния съвет и Учредител на Национална асоциация по бебеносене в България (НАББ). Консултант по бебеносене, основател, собственик и тъкач в Тъкачница “Самовили”. 

Write a comment

Comments: 0