· 

Shushulka представя тъканите слингове на Nona Woven Wraps

 

Ние от Shushulka с удоволствие ви съобщаваме, че от днес вече можете да намерите на нашия сайт слингове на холандската марка Nona Woven Wraps.

 

Името на марката идва от името на богинята, която тъче нишката на живота и е покровителка на бременността в римската митология – Нона. От латински името на богинята се превежда като „девети“ и е свързано с деветия месец, в който се раждат бебетата.

 

Nona Woven Wraps е основана през 2015 година като съвместно начинание на  две бебеносещи холандски майки – Мусета Блаув и Джесика Хумел.

 

Холандските тъкани слингове на Нона в онлайн магазина на Шушулка

Мисията на марката е да предлага стилни и качествени слингове за всеки бюджет от 100% памук, памук с лен и памук с вълна. 

 

Всички серии имат симпатични и весели заглавия, които отразяват усещането на дизайнерите за материята и цветовете и са шеговита препратка към източника на вдъхновение за модела.

 

Слинговете на Nona Woven Wraps са предварително машинно изпрани, за да можете да ги използвате от момента, в който ги получите. 

 

 

Shushulka изработва и предлага тъкани слингове от 2009 г. Нашите слингове от кепър са много добра комбинация между качество и цена и са удобни за деца от 2+ до 12+ кг, тъй като варират от 160 до 240 гр/м.

 

Като едни от първите производители в България, за нас беше трудно да вземем решение да предлагаме и други марки слингове в магазина си. Решихме се на тази стъпка след като години наред неуспешно се опитваме да намерим български производител на платове, който да може да произведе по-плътни жакардови тъкани и разполага със сертификат за безопасност на плата и боите.

 

Сега вие, нашите клиенти, имате още по-голям избор от качествени решения за бебеносене.

Ако харесате слинг от каталога на Nona, с който в момента не разполагаме, пишете ни, за да можем да го поръчаме за вас.

Write a comment

Comments: 0