От първия ден


Нека ви разкажем повече за продуктите в този комплект


Бебешкото одеяло от 100% мерино е много меко и фино. То има терморегулиращи свойства - важно за новородените, при които тази система е неразвита в първите месеци при раждането. Това означава, че с това одеяло няма как да го претоплите или то да настине. 

 

Размерът му го прави подходящо като основна завивка до 2-3 годишна      възраст, а ако бебето се отвива - постелете го като чаршафче и то ще акумулира достатъчно топлина. Подходящо е за всички студени дни през годината, независимо от сезона. Поддържа се лесно - може да го изперете в пералня с другите дрехи на бебето.

 

Бебешката шапка от 100% мерино е необходим аксесоар през първите месеци на бебето. Тя ще го предпази от охлаждане, като в същото време няма да позволи изпотяване или претопляне. Изплетена от мека и фина мериносова вълна, шапката не боцка и е нежна към чувствителната бебешка кожа.

 

Муселиновото одеяло от 100% органичен муселин е не само красиво, а  и носи усещане за пухкава мекота. Размерът му е по-голям от стандартното, цели 120х120см и може да го ползвате не само като завивка през топлите месеци или чаршафче, но и вместо хавлия за баня. 

 

То е силно попивно и ще ви бъде незаменим помощник при всички  морски приключения, при това може да го използвате не само за бебето си, но и за вас като парео. 

 

Комплект пелени 5бр, 100% органичен муселин - силно попивни и много меки, едно от най-необходимите неща във всяка къща с бебе. Изключително здрави и издържливи на много пранета. Използват се ежедневно, във всякакви ситуации. 

 

Мека подложка за повивалник - практична и много удобна за вкъщи и навън. Когато трябва да смените пелената на бебето независимо дали сте на разходка или у дома. Лесна поддръжка.

 

Слинг от муселин - лек и лесен за връзване, слингът е от голяма помощ за родителите. Бебето ще бъде по-спокойно, защото ще усеща близостта ви, а вие ще имате свободни ръце и възможност да се придвижвате навсякъде. Нещо, което в българските условия е трудно постижимо с количка. Подходящ за първата година на детето, муселиновия слинг е идеален за всеки сезон.

 

Още комплекти за новородени: